in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

Beautiful portrait of sensual brunette young woman close to red roses.

OVAN

 

Drugi kvartal – Jupiter, planeta koja vlada vašim tajnama, ide retrogradnim hodom, pa se pričuvajte da ono što ste tajili ne pronađe put do partnera. Naročito je jun pogodan da iznese neke stvari na dnevni red, što bi dovelo do destabilizacije odnosa. Mars kreće unazad, i vreme je da se preispitate – koliko ste uložili u vezu i koje ste greške napravili.

Ova tri meseca su vam komplikovana kada su emotivni i bračni odnosi u pitanju i treba se čuvati bilo kakve impulsivnosti….Slobodnim Ovnovima tranzit Venere donosi nove ljubavne prilike, samo je pitanje koliko ste vi spremni za bilo šta trajnije. Mogućnosti za početke novih emotivnih veza, a stoji da biste u ovom periodu mogli sedeti na dve….ili više stolica….

 

Treći kvartal – prilično truckav put za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Partner i vi ćete funkcionisati kao na klackalici, biće potrebno mnogo obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i terati inat jedno drugom. Vi lično ćete biti vrlo osetljivi i nervozni i mogu vam smetati čak i nebitne sitnice, što će dovoditi do povremenih rasprava ili distanciranja sa voljenom osobom.

MJESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2018-TE: ČEKA VAS NOVI LJUBAVNIK, BOLEST, NEPRIJATELJ I IZNENADNA POSJETA

KREMASTI JAPANSKI KOLAČ